fbpx

Μαζική αποστολή emails σε μορφή newsletter στη Madlink

Τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες σύγχρονες ιστοσελίδες με ανάγκη απόκτησης κοινού, δημιουργούν μεγάλες λίστες συνδρομητών στους οποίους στέλνουν newsletters.
Επικοινωνία ή ραντεβού ενημέρωσηςΑνάλυση κόστους ιστοσελίδων
Ανάπτυξη ιστοσελίδας

Από τη Madlink μπορούμε να κάνουμε τις απαραίτητες εργασίες για να αποκτήσετε και εσείς μια τέτοια δυνατότητα για αποστολή emails στις δικές σας ιστοσελίδες.

Έτσι θα μπορείτε να έχετε τη δυνατότητα να κρατάτε συνεχώς τους φίλους της ιστοσελίδας σας ή τους πελάτες του e-shop συνεχώς ενημερωμένους  για τις δραστηριότητες σας. Πέρα από αυτό ένα subscribe link για τους καινούριους επισκέπτες του ιστόχωρου σας θα προσθέτει καινούριους ανθρώπους στις λίστες σας μεγαλώνοντας σταθερά την επισκεψιμότητα σας.

Τρόποι με τους οποίους γίνεται η μαζική αποστολή emails

Αν επιλέξετε να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα σας στη Madlink μπορούμε να σας παρέχουμε πολλούς τρόπους προώθησης της και απόκτησης κοινού για την αύξηση της δημοτικότητας της. Συγκεκριμένα, για τη δυνατότητα μαζικής αποστολής emails μπορούμε να σας δώσουμε πολλές επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας.

Εγκατάσταση πρόσθετων εμφωλευμένων λειτουργιών στην ιστοσελίδα σας

Στην Madlink προτείνουμε τη χρήση WordPress για λόγους που αναφέρουμε εδώ. Ειδικότερα, στο θέμα της αποστολής newsletter το CMS WordPress μπορεί να μας παρέχει διάφορα πρόσθετα σαν το MailPoet που μπορούν να μας βοηθήσουν να στείλουμε εύκολα emails στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας. Με την χρήση αυτών των plugins η αποστολή emails γίνεται γρήγορα και εύκολα και από τον μέσο χρήστη. Ο περιορισμένος όγκος δεδομένων και οι λίγες επιλογές επεξεργασίας που έχουμε είναι σοβαρά μειονεκτήματα για την δουλειά που θέλουμε να κάνουμε, αλλά η απλοϊκότητα της διαδικασίας αποστολής μέσω ενός απλού plugin μας ωθεί να σας προτείνουμε εφαρμογές σαν το MailPoet, κυρίως αν έχετε μια ιστοσελίδα μικρής επισκεψιμότητας.

Χρήση τρίτου εξυπηρετητή για αποστολή emails

Αν οι ανάγκες διαφήμισης σας μέσω newsletter ξεπερνούν τις δυνατότητες της ιστοσελίδας σας για internet traffic μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έναν τρίτο server καθαρά προσανατολισμένο για μαζική αποστολή emails. Με τη συγκεκριμένη επιλογή μπορούμε να απαλλάξουμε τον κύριο ιστότοπο από το βάρος του newsletter κάνοντας την ιστοσελίδα γρηγορότερη κατά την διάρκεια της αποστολής. Οι subscribe σελίδες παραμένουν στην ιστοσελίδα σας, αλλά οι διεργασίες της αποστολής φιλοξενούνται αλλού. Καλή επιλογή για μεσαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς που δεν μπορούν να θυσιάσουν ταχύτητα και επισκεψιμότητα.

Δημιουργία πανίσχυρου, αυτόνομου εξυπηρετητή για μαζική αποστολή χιλιάδων email

Σε περίπτωση που δεν μας ικανοποιούν τα παραπάνω, η Madlink είναι σε θέση να δημιουργήσει και να ρυθμίσει άριστα έναν εξυπηρετητή που θα είναι πλήρως  παραμετροποιήσιμος από εμάς και εσάς. Το σύνολο των επιλογών της αποστολής είναι στη διάθεσημας (π.χ αριθμός των email που θα φεύγουν ανά λεπτό). Μέγιστη ταχύτητα αποστολής και μέριμνα για την αποφυγή της σήμανσης σαν spam από όλους τους πάροχους (gmail, yahoo κτλ). Ιδανική επιλογή για ειδησεογραφικά sites και portal. Σημειώνουμε πως μια τέτοια υπηρεσία έχει το ανάλογο κόστος, αλλά η Madlink δεν πρόκειται να σας χρεώσει ποτέ για κάτι που δεν έχετε ανάγκη.

s

Σχεδιασμός mailer και συμμόρφωση με τους κανόνες του web

Χάρις στα πολλά χρόνια εμπειρίας που έχει η Madlink στον χώρο του ίντερνετ γενικότερα, μπορούμε να αποφύγουμε προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές επιχειρήσεις στη προσπάθεια τους να στείλουν newsletters.

Συγκεκριμένα, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε για να αποφύγετε τα θέματα που προκύπτουν όταν προσπαθείτε να διαφημιστείτε με μαζική αποστολή emails στο ίντερνετ. Το web τα τελευταία χρόνια κατακλύζεται από ανθρώπους που προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν κάνοντας κακό στους άλλους χρήστες για προσωπικό όφελος με χρήση spam. Σκοπός μας είναι, ο δικός σας ιστόχωρος να μην μπει πότε σε μία τέτοια κατηγορία.

Τι κάνουμε γι αυτό;

  • Πιστοποίηση των παραληπτών των λιστών μας
  • Ελαχιστοποίηση των emails με χρήση μικρών εικόνων και αντικειμένων από links του domain μας.
  • Χρήση ξεκάθαρων στοιχείων για πιθανή διαγραφή των παραληπτών από τη βάση μας
  • Συμμόρφωση με την οδηγία Directiva 2002/31/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου