fbpx

Ανάπτυξη ιστοσελίδας στη Madlink

Χρέος μας είναι η σχεδίαση και η δημιουργία των καλύτερων δυνατών ιστοσελίδων και e-shop για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.
Επικοινωνία ή ραντεβού ενημέρωσηςΑνάλυση κόστους ιστοσελίδων
Ανάπτυξη ιστοσελίδας

Για να το καταφέρουμε αυτό, έχουμε συλλέξει μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του web αλλά και της πληροφορικής γενικότερα, μια εργαλειοθήκη μεθόδων και σχεδίων που είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε. Η ανάπτυξη ιστοσελίδων στη Madlink περιγράφει τη διαδικασία η οποία ξεκινάει με την ανάλυση των σκέψεων και των ιδεών σας για εκπροσώπηση στο ίντερνετ και καταλήγει στην ικανοποίηση σας, όταν το site θα είναι πια online. Πως μπορούμε να το καταφέρουμε; Αναλυτικά…

Ανάπτυξη ιστοσελίδας με το πανίσχυρο CMS WordPress

Το σύνολο των σύγχρονων, λειτουργικών και εμφανίσιμων ιστοσελίδων, σαν αυτές που κατασκευάζει η Madlink, βασίζονται σε κάποιο Content Management System (CMS). Τα περισσότερα, όπως η διάσημη Joomla! είναι γνωστά στο ευρύ κοινό, χάρη στη δημοτικότητα που λαμβάνουν από τους σχεδιαστές. Στη Madlink επιλέγουμε να στηρίζουμε και να σας προτείνουμε WordPress. Γιατί;

  1. Το WordPress είναι το πιο πολυμορφικό CMS που υπάρχει. Θεωρητικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα πάντα. Από ένα μικρό και όμορφο blog, μέχρι ένα πλήρως λειτουργικό e-shop ή ακόμα και ένα μεγάλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
  2. Η σχέση του WordPress με τις μηχανές αναζήτησης είναι με διαφορά καλύτερες από κάθε CMS. Από τη στιγμή που επιλέγουμε να ξεκινήσουμε την ανάπτυξη ιστοσελίδων με χρήση WordPress κάνουμε το πρώτο μεγάλο βήμα για να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα από άποψης SEO.
  3. Το τεράστιο σύνολο από έτοιμα plugins που μπορούμε να εγκαταστήσουμε δίνουν πολλές δυνατότητες στην ιστοσελίδα. Εναλλακτικά, γράφουμε τα δικά μας, ειδικευμένα plugins, σχεδιασμένα για της ανάγκες σας, κάνοντας χρήση της πολυμορφικότητας του WordPress.
  4. Η συνεργασία της Madlink με την elegant themes, δίνει πρόσβαση από την αρχή σε πάρα πολλές πιθανές απεικονίσεις των ιστοσελίδων της. Η ιστοσελίδα σας μπορεί να γίνει ακριβώς όπως την φαντάζεστε μέσα από τις πολλές επιλογές που μπορούμε να σας παρέχουμε.
  5. Η εύχρηστη διεπαφή χρήστη που χαρακτηρίζει το WordPress, δίνει πολλές δυνατότητες επεξεργασίας της ιστοσελίδας και σε μη ειδικευμένους χρήστες. Η Madlink παρέχει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης στην επεξεργασία των ιστοσελίδων της για να μπορείτε να την ενημερώνετε μόνοι σας.

Ανάπτυξη e-shop με χρήση PrestaShop

Αν και υπάρχει πλέον ένα στάνταρ δημιουργίας e-shop, πάνω στο οποίο “πατάνε” τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα, από τη Madlink μπορούμε να σας πούμε πως το δικό σας e-shop, κατασκευασμένο από εμάς, δεν θα είναι σαν όλα τα άλλα. Με τις δυνατότητες του PrestaShop e-commerce μπορείτε να είστε σίγουροι πως το e-shop σας δεν θα υπολείπεται σε τίποτα του ανταγωνισμού. Σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο shopping cart software, το PrestaShop φαίνεται να έχει τις περισσότερες δυνατότητες από κάθε άλλο, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως ψηφιακές λήψεις, δημοσκοπήσεις προϊόντων, δυνατά CAPTCHA και άλλα. Η μεγάλη εξειδίκευση της Madlink πάνω στην ανάπτυξη e-shop με Prestashop σας δίνει άλλο ένα λόγο για να συνεργαστούμε αφού τα αποτελέσματα για την επιχείρηση σας θα είναι εγγυημένα θετικά. Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα e-shop με PrestaShop εδώ

Στην ανάπτυξη ιστοσελίδων, στηρίζουμε WordPress, γιατί η WordPress μας στηρίζει καλύτερα.

Η Madlink είναι αρκετά απόλυτη σε αυτό το θέμα. Το WordPress είναι με διαφορά το καλύτερο CMS όπως θα ανακαλύψετε και εσείς σε περίπτωση που συνεργαστείτε μαζί μας. Ένα από τα χαρακτηριστικά του που το “ανεβάζει” τόσο στην υπόληψη μας είναι το γεγονός του ότι είναι λογισμικό ανοικτού κώδικα υπό GNU General Public License, και υποστηρίζεται από μια μεγάλη κοινότητα ανθρώπων που το χρησιμοποιούν. Η διαδικασία αυτή συμφωνεί απόλυτα με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί τόσα χρόνια το web και είμαστε σίγουροι πως τα στάνταρ που παρέχει θα παραμείνουν για πολλά χρόνια ακόμα. Σας καλούμε και εσάς να γίνεται μέλος της κοινότητας του WordPress μέσα από τις υπηρεσίας που μπορούμε να σας παρέχουμε χρησιμοποιώντας το για αναπτυξη ιστοσελιδων