fbpx

Ανάλυση κόστους κατασκευής ιστοσελίδων

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το κόστος της ιστοσελίδας ή του eshop σας

Υπολογιστής πιθανού κόστους κατασκευής ιστοσελίδας ή eshop

Στη Madlink πιστεύουμε πως η ανάλυση κόστους ιστοσελίδων είναι η πιο σημαντική προσπάθεια επικοινωνίας με τους πελάτες μας. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας ενημερώσουμε πλήρως για τις υπηρεσίες που θα σας παρέχουμε προτού μας εμπιστευτείτε. Δεν υποθέτουμε πως είστε ειδικοί στις διαδικασίες κατασκευής ιστοσελίδων, αλλά δεν υποθέτουμε πως είστε ανόητος δαπανών χρημάτων που εμείς έχουμε ανάγκη για να παρέχουμε υπερτιμημένες και άχρηστες υπηρεσίες. Η διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων και e-shop για εμάς ολοκληρώνεται με την ικανοποίηση του πελάτη μας. Γιατί δεν υπάρχει καλύτερος διαφημιστής από έναν ικανοποιημένο πελάτη.

Σας καλούμε λοιπόν, να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λύσουμε όποια άλλη απορία μπορεί να έχετε για τις υπηρεσίες μας. Ζητάμε έτσι να επιλέξετε να κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας μόνο όταν πλέον βεβαιωθείτε για την ποιότητα των εργασιών που προσφέρουμε στη Madlink.[/box]

Ανάλυση για το κόστος ιστοσελίδας και e-shop

Το κόστος e-shop και ιστοσελίδας που κατασκευάζονται από την Madlink αναλύεται εδώ. Θέλουμε να είσαστε σίγουροι για το ότι δεν θα σας χρεώσουμε για καμία υπηρεσία που δεν έχετε ανάγκη.

Για μια νέα κατασκευή ιστοσελίδας ή e-shop, κατηγοριοποιούμε τις χρεώσεις ως εξής:

1. Πάγιο κόστος: Όνομα χώρου (domain name) και φιλοξενία (web hosting)
Το domain name και το web hosting είναι τα θεμέλια για να ξεκινήσει η κατασκευή ιστοσελίδας και/ή e-shop. Η χρέωση web hosting αντιστοιχεί στο κόστος λειτουργίας του εξυπηρετητή (web server) που μας προβάλει στο διαδίκτυο. Το domain name είναι το όνομα με το οποίο παρουσιαζόμαστε και έχει μορφή π.χ. www.example.com. Τα domain names κοστίζουν ελάχιστα και η αγορά τους είναι αναγκαία για την ταυτοποίηση της ιστοσελίδας μας. Το κόστος του web hosting ποικίλει ανάλογα με το πακέτο φιλοξενίας μας και τις δυνατότητες του σε ταχύτητα, επισκεψιμότητα και ασφάλεια. Η βασική φιλοξενία της Madlink είναι από τις φθηνότερες της αγοράς όπως μπορείτε να δείτε και εσείς.

2. Εφάπαξ χρεώσεις: Σχεδιασμόςκατασκευή ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδας είναι οι κύριες εργασίες που γίνονται στη διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων και e-shop. Για αυτόν το λόγο έχει και το μεγαλύτερο μερίδιο στο κόστος. Η ιστοσελίδα αναλύεται ανάλογα με τις ανάγκες σας και σας προσφέρουμε το κατάλληλο πακέτο κατασκευής. Το πακέτο που επιλέγεται για την ιστοσελίδα σας έχει χαρακτηριστικά που της ταιριάζουν αποκλειστικά ανάλογα με τις απαιτήσεις της και τα χαρακτηριστικά της:

  • Επισκεψιμότητα – Όγκος δεδομένων: Καθορίζουμε από την αρχή το μέγεθος που θα έχει η ιστοσελίδα στο ίντερνετ και ανάλογα με αυτό επιλέγουμε τα όρια της σε επισκεψιμότητα και φυσικό χώρο στον εξυπηρετητή. Η Madlink παρέχει οικονομικές προτάσεις για ιστοσελίδες χωρίς τέτοια όρια αντίθετα με τον ανταγωνισμό. Το σύνολο των στατικών σελίδων παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο στον όγκο των δεδομένων της ιστοσελίδα σας και επιλέγεται ανάλογα με τις ανάγκες της. Η επιλογή εγκατάστασης εξωτερικού blog μπορεί επίσης να αυξήσει τον όγκο των δεδομένων. Στο θέμα της προώθησης της ιστοσελίδας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορείτε να μας ενημερώσετε για τον αριθμό των λογαριασμών email για την ιστοσελίδα σας και για το αν υπάρχει η ανάγκη μαζικής αποστολής email με εγκατάσταση αυτόνομου mailer.
  • Αισθητικές επιλογές κατασκευής: Η Madlink στηρίζει και σας προτείνει το CMS WordPress για τις ιστοσελίδες σας. Το γεγονός του ότι το WordPress είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα δεν προσθέτει κόστη αγοράς και εγκατάστασης. Οι ιστοσελίδες σας μπορούνε να αποκτήσουνε μία καλαίσθητη, σύγχρονη εμφάνιση με τα θέματα της Elegant Themes που η Madlink μπορεί να σας παρέχει δωρεάν. Επιπλέον χρεώσεις μπορούν να υπάρξουν με επιλογές εμφάνισης που παρέχει η Madlink όπως είναι η τεχνολογία Video στο φόντο ή η αγορά πιο σύνθετων themes για να γίνει η ιστοσελίδα σας όπως την ονειρεύεστε. Όλες οι ιστοσελίδες της Madlink ακολουθούν την λογική Responsive Layout για την ιδανική εμφάνιση της ιστοσελίδας σε όλες τις συσκευές (PC, Smartphone, Tablet).
  • Επιλογή της σωστής μεθόδου δόμησης της ιστοσελίδας: Για τις επιλογές δόμησης της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάστε αναλυτικά εδώ. Οι πιο πολύπλοκες και καλύτερες μορφές δόμησης σαν την web linked δομή κοστίζουν περισσότερο λόγω του χρόνου εργασίας που απαιτούνε, αλλά μπορούν να δώσουν στον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας μια πολύ καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Οι μηχανές αναζήτησης προτιμούν μια πιο εξελιγμένη μορφή δόμησης για να δώσουν στην ιστοσελίδα σας την SEO ώθηση που χρειάζεται για την αύξηση της επισκεψιμότητας της. Όλες οι εικόνες που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα σας βελτιστοποιούνται για γρήγορη εμφάνιση στους περιηγητές

3. Άλλες χρεώσεις: ΕνημέρωσηΣυντήρηση ιστοσελίδας – Εκπαίδευση του πελάτη για τη διαχείριση της – Ιστοσελίδα SEO

Μετά το πέρας των εργασιών κατασκευής της ιστοσελίδας, η Madlink μπορεί να σας παρέχει διάφορες άλλες υπηρεσίες για την εξασφάλιση της άριστης συνεχής παρουσίας της στο διαδίκτυο. Η Madlink παρέχει προγράμματα εκπαίδευσης στη διαχείριση της ιστοσελίδας από τον κάτοχο της, για να μπορείτε να προσθέτετε υλικό μόνοι σας. Όλες μας οι ιστοσελίδες χαίρουν τεχνικής υποστήριξης 24/7, ενώ εγγυόμαστε 99,99% διαθεσιμότητα από τον εξυπηρετητή μας. Όσον αφορά τις εργασίες βελτιστοποίησης για μηχανές αναζήτησης της Madlink μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο πακέτο SEO ανάλογα με τις ανάγκες προώθησης της ιστοσελίδας σας κάτι για το οποίο θα είμαστε χαρούμενοι να σας συμβουλέψουμε. Τέλος η Madlink παρέχει πακέτα συνεργασίας με Google Analytics για την καλύτερη δυνατή εποπτεία των στατιστικών της.