fbpx

Μπορεί να μην μας θυμάσαι αλλά είμαστε τα παιδιά των 90s, η γενιά των gameboys, του super mario και του sonic, των spice girls και των backstreet boys. Η γενια που με 100 δραχμές αγόραζε 1 τυρόπιτα, τώρα με 100 δραχμές(=0,29€) ούτε ένα μπουκαλάκι νέρο δεν αγοράζεις. Τους φίλους μας τους μετρούσες στην παλάμη ενός χεριού και όχι στην παλαμη ενος χεριού επί 100

90s  Δύο βασικά πράγματα μας χαρακτήριζαν..ή και μας χώριζαν..οι τσακωμοί για το ποιόν power ranger αντιπροσωπεύει90sς και όχι για το ποιό κόμμα, και τα posts στα λευκώματα και όχι στους τοίχους ένος Facebook. Παρ όλα αυτά ολα μπορούσαν να διευθέτηθουν με την παλάμη ένος χεριού.

90s

πέτρα μολύβι ψαλίδι χαρτί

 

Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν βασίζονταν σε ένα relationship status και στην ουσία δεν είχες τίποτα να χάσεις….εκτός και αν έπαιζες τάπες Pokemon. Όσον αφορά τα φίλτρα στις φωτογραφίες αυτό ήταν δουλειά του φωτογράφου ή αυτού που εμφάνιζε τις φωτογραφίες απ το φιλμ, και όχι δική μας μέσω instagram. Δεν υπήρχε κάτι πιο cool απ το yo-yo και τα windows 95 και τα κατοικίδια περιορίζονταν στα tamagotchi και στο furby…

furby 90s

furby

έτσι δεν κατέληγες να παρατάς ένα πραγματικό κατοικίδιο! Αν δεν προλάβαινες να δεις τις μάγισσες, τα φιλαράκια, το x-files, το beverly hills, το bold and the beautiful ή τον πρίγκιπα του μπελ ερ τα έγραφες στην κασέτα..δεν το έβλεπες στο webtv. Μπορεί η ζωή να κινούταν σε αργούς ρυθμούς αλλα η ζωγραφική μπορούσε να σε κρατήσει μπροστά στον υπολογιστή για ώρες.

 

modem in the 90s

modem in the 90s

paint 90s

 

Είμαστε η τελευταία γενιά που έμαθε να παίζει στο δρόμο. Οι πρώτοι που έπαιζαν video games και οι τελευταίοι που έγραφαν τα τραγούδια από το ραδιόφωνο σε κασέτες. Είμαστε η γενιά των Thunder Cats και των Power Rangers. Ταξιδέψαμε σε αυτοκίνητα χωρίς ζώνες ασφαλείας και αερόσακους . Ζούσαμε χωρίς κινητά τηλέφωνα, ipods, facebook ή twitter, αλλά παρ όλα αυτά περνάγαμε τέλεια!


Intro Κατασκευή Ιστοσελίδων & eshop Σε #1 τεχνολογίες CMS Ανάπτυξη σε wordpress, prestashop, woocommerce 19 Χρόνια εμπειρίας Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες από το 2001 Ξεκάθαρες χρεώσεις Οικονομικά πακέτα σύμφωνα με τις ανάγκες σας sillogoi Ιστοσελίδες οργανώσεων & συλλόγων Ειδίκευση & εμπιστοσύνη Πολυετής συνεργασίες με ΑΔΕΔΥ, ΕΛΛ.Ο.Κ, ΟΔΥΕ, ΕΣΚΑ Επικοινωνία μελών Μέσα από SMS, newsletters & social. Αρχείο μελών. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Υποστήριξη, ενημέρωση υλικού & social, live stream... eshop Ενημέρωση eshop και ιστοσελίδων Καταχώρηση προϊόντων Σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Ενσωμάτωση SEO. Επεξεργασία εικόνων Image optimization. Καθάρισμα φόντου. Ενημέρωση ιστοσελίδας Ανάπτυξη δημοσιεύσεων, συγγραφή άρθρων, κειμένων. adwords Διαφημίσεις σε Google & Facebook Διαχείριση Google adwords Δημιουργία & ενημέρωση λογαριασμού διαφημίσεων. Δημοσιεύσεις σε Facebook Επαγγελματικά posts Facebook, Instagram, Twitter. Google business & maps Ξεχωρίστε στους χάρτες και στις αναζητήσεις.