fbpx

Το διαδίκτυο είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη πηγή πληροφοριών στον κόσμο και αυτή τη στιγμή είναι ένα ανατροφοδοτούμενο φαινόμενο που εξαπλώνεται ολοένα και πιο γρήγορα. Ποιες ιστοσελίδες όμως κατέχουν τις πρώτες θέσεις επισκεψιμότητας παγκοσμίως?

Αυτή είναι η λίστα με τις 10 πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες στον κόσμο!

10. eBay   δημοφιλείς ιστοσελίδες

“Τελευταίο” στη λίστα είναι το eBay. Στην ιστοσελίδα αυτή λαμβάνουν χώρα διαδικτυακές δημοπρασίες. Η διαδικασία απλή, γρήγορη και οικονομική. Οι άνθρωποι στέλνουν τα προϊόντα τους οι ίδιοι στους αγοραστές μέσω ταχυδρομείου και οι αγοραστές μεταφέρουν τα χρήματα με όποιο τρόπο θέλουν. Έτσι εκατομμύρια προϊόντα πωλούνται στο eBay καθημερινά φθηνότερα από τις τιμές των μαγαζιών που πωλούνται.

 

9. Bingδημοφιλείς ιστοσελίδες

Με λίγα λόγια..μια μηχανή αναζήτησης της  Microsoft!

 

8. Amazon

amazon δημοφιλείς ιστοσελίδες

Είναι το μεγαλύτερο online κατάστημα λιανικής πώλησης μέσω του οποίου μπορείτε να αγοράσετε σχεδόν τα πάντα.

 

 

7. Twitter   δημοφιλείς ιστοσελίδες

Το Twitter είναι μια ιστοσελίδα που παρέχει υπηρεσίες micro-blogging και κοινωνικής δικτύωσης δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα. Οι λειτουργίες του twitter πολλές. Μπορείς να ακολουθήσεις (follow) άλλους εγγεγραμμένους χρήστες στο twitter (γνωστούς, φίλους, συγγενείς ή ακόμα και άσχετους) και από την κεντρική σου σελίδα να βλέπεις όλα τα μικρά μηνύματα που γράφουν ή στέλνουν αυτοί καθημερινά.

 

6. Wikipedia

Η Wikipedia είναι μια διαδικτυακή  πολυγλωσσική εγκυκλοπαίδεια μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Είναι ελεύθερα διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες να μοιράζονται δεδομένα και διαθέτει την δυνατότητα επεξεργασίας των δεδομένων αυτών από τους ίδιους τους χρήστες.

 

5. Baidubaidu δημοφιλείς ιστοσελίδες

Στην 5η θέση βρίσκεται μια κινεζική μηχανή αναζήτησης. Το Baidu είναι σχεδιασμένο να αποθηκεύει και να αναζήτα πληροφορίες στα κινέζικα.  Παρέχει περισσότερο από 50 υπηρεσίες, όπως το Baidu Baike,Baidu Map, Baidu Post Bar, Baidu MP3, Baidu Image Search, Baidu Video Search και άλλα.

 

4. Yahoo

Για πολλά χρόνια συνδυάζαμε το e-mail με το Yahoo, και όχι άδικα αφού στην αρχή του διαδικτύου πριν εμφανιστεί το Gmail και το MSN το Yahoo Mail ήταν η μόνη διαθέσιμη δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η Yahoo είναι η μεγαλύτερη πάροχος υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η τρίτη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης.

 

3. Youtubefacebook-yahoo δημοφιλείς ιστοσελίδες

Στην 3η θέση είναι το Youtube. Το YouTube είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα ανταλλαγής βίντεο στην οποία μπορείτε να μοιραστείτε, να αναζητήσετε και να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε βίντεο. Δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε από τρεις πρώην υπαλλήλους της PayPal και το 2006 εξαγοράστηκε από τη google για πολλά δισεκατομμύρια δολάρια.

 

2. Facebook

Λίγο πριν την κορυφή συναντάμε το Facebook. Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ ίδρυσε το Facebook στις 4 Φεβρουαρίου 2004. Προοριζόταν αρχικά για χρήση μόνο από φοιτητές του Χάρβαρντ σύντομα όμως αναπτύχθηκε και έγινε η μεγαλύτερη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Σήμερα στο Facebook υπάρχουν πάνω από 600 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους, κάνουν φίλους, μοιράζονται φωτογραφίες, βίντεο και πολλά άλλα.

 

1. Google

Στη πρώτη θέση συναντάμε την Google. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Google είναι μια αμερικάνικη πολυεθνική βιομηχανία που παρέχει πολλές διαδικτυακές υπηρεσίες με απεριόριστες “δυνάμεις” και δυνατότητες! Ουσιαστικά είναι μια μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιείται για την αναζήτηση πληροφοριών και στοιχείων που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Πριν από την εμφάνιση της Google το να βρεις κάποια πληροφορία στο διαδίκτυο ήταν πολύ δύσκολο, πλέον το μόνο που χρειάζεται είναι η πληκτρολόγηση της λέξης ή φράσης προς αναζήτηση και η Google εμφανίζει κάθε σελίδα που σχετίζεται με αυτή τη λέξη ή φράση.

δημοφιλείς ιστοσελίδες


Intro Κατασκευή Ιστοσελίδων & eshop Σε #1 τεχνολογίες CMS Ανάπτυξη σε wordpress, prestashop, woocommerce 19 Χρόνια εμπειρίας Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες από το 2001 Ξεκάθαρες χρεώσεις Οικονομικά πακέτα σύμφωνα με τις ανάγκες σας sillogoi Ιστοσελίδες οργανώσεων & συλλόγων Ειδίκευση & εμπιστοσύνη Πολυετής συνεργασίες με ΑΔΕΔΥ, ΕΛΛ.Ο.Κ, ΟΔΥΕ, ΕΣΚΑ Επικοινωνία μελών Μέσα από SMS, newsletters & social. Αρχείο μελών. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Υποστήριξη, ενημέρωση υλικού & social, live stream... eshop Ενημέρωση eshop και ιστοσελίδων Καταχώρηση προϊόντων Σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Ενσωμάτωση SEO. Επεξεργασία εικόνων Image optimization. Καθάρισμα φόντου. Ενημέρωση ιστοσελίδας Ανάπτυξη δημοσιεύσεων, συγγραφή άρθρων, κειμένων. adwords Διαφημίσεις σε Google & Facebook Διαχείριση Google adwords Δημιουργία & ενημέρωση λογαριασμού διαφημίσεων. Δημοσιεύσεις σε Facebook Επαγγελματικά posts Facebook, Instagram, Twitter. Google business & maps Ξεχωρίστε στους χάρτες και στις αναζητήσεις.