fbpx

Αλήθεια, πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα; Δοκιμάστε να κάνετε έναν έλεγχο σε μηχανές αναζήτησης. Αμφιβάλουμε αν θα βρείτε μια απάντηση εξίσου ξεκάθαρη με το απλό ερώτημα ‘τιμές ιστοσελίδων‘.

Γενικά, η τιμολόγηση ιστοσελίδων είναι ένα θέμα που καταλήγει αυθαίρετο. Είναι αρκετά τα παραδείγματα κατασκευαστών που, δυστυχώς, εκμεταλλευόμενοι την άγνοια των υποψήφιων πελατών γύρω από τις εργασίες κατασκευής ιστοσελίδων και του web design γενικότερα, εκτοξεύουν το κόστος κατασκευής σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από ότι θα έπρεπε για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Για να γίνουμε πιο σαφείς:

Όταν λέμε πως το κόστος κατασκευής “πρέπει” να είναι χαμηλότερο αναφερόμαστε στο απλό αξίωμα ότι το κόστος πρέπει να είναι αντίστοιχο του χρόνου εργασίας που θα απαιτηθεί από webdesigners προγραμματιστές και γραφίστες για την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας ή του e-shop σας


Θέλετε να λάβετε προσφορά για την κατασκευή του δικού σας eshop?

Δείτε αναλυτικά τις παροχές του πακέτου κατασκευής eshop anti Covid 19 Επιλέξτε εκπτώσεις για να πετύχετε καλύτερη τιμή κατασκευής. Προσθέστε extra δυνατότητες και λάβετε προσωποποιημένη προσφορά

Προσφορά eshop anti-COVID 19

Kόστος ιστοσελίδωνΚόστος eshopΚόστος ιστοσελίδας συλλόγου Κόστος φιλοξενίας 


Αν όμως επιδοθείτε σε μία βαθύτερη έρευνα για αγορά υπηρεσιών κατασκευής ιστοσελίδας θα παρατηρήσετε πως υπάρχει μεγάλη απόκλιση στο κόστος ιστοσελίδων για τον ίδιο χρόνο κατασκευής. Τα ερωτήματα λοιπόν είναι:

1. Τι επιπλέον κερδίζω επιλέγοντας υψηλότερες τιμές ιστοσελίδων στο χρόνο κατασκευής – ανάπτυξης;

Πέρα από το μεγαλύτερο τιμολόγιο, θα πάρετε κάτι περισσότερο; Θα είναι η ιστοσελίδα σας ουσιαστικά καλύτερη; Και αφού ο “ακριβός κατασκευαστής” θα ισχυριστεί χρησιμοποιώντας μεγάλες και δυσνόητες λέξεις πως θα είναι όντως πολύ καλύτερη, θα τον εμπιστευτείτε;

Η συμβουλή που μπορείτε να ακολουθήσετε εύκολα είναι να κάνετε κι άλλες ερωτήσεις.

Για παράδειγμα:

Ο αξιόπιστος κατασκευαστής, σε αντίθεση με τον απλά ακριβό κατασκευαστή, θα ξεχωρίσει. Θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να σας λύσει κάθε απορία προτού απαιτήσει τα χρήματά σας. Θα κάνει ότι μπορεί για να γεμίσει με λογική τις τιμές ιστοσελίδων που κατασκευάζει. Σε κάθε περίπτωση, ζητήστε την ανάλυση κόστους ιστοσελίδων.


Αν δεν καταλήξετε σε κάποιο συμπέρασμα εύκολα και ακόμα είστε αναποφάσιστοι για την επιλογή κατασκευαστή ιστοσελίδων μπορώ να δώσω μερικές συμβουλές:

  1. Ποτέ μην αγοράσετε κάποια ιστοσελίδα που η ανάπτυξη της δομής της κοστίζει πάνω από 1.000€. Πολλές φορές το συνολικό κόστος μπορεί να είναι αρκετά μεγαλύτερο όταν συμπεριλαμβάνει μεταφορά υλικού απο παλιά ιστοσελίδα σε νέα, ή καταχώρηση πολλών και ιδιαίτερων pages, posts, media, ή ακόμη όταν απαιτεί συγγραφή μεγάλων τμημάτων κώδικα αλλά αναφερόμενοι μόνο στο κόστος ανάπτυξης της δόμησης της ιστοσελίδας το ποσό δεν μπορεί να ξεπερνά τα 1.000€ .
  2. Μην εμπιστεύεστε την κατασκευή “από το μηδέν” χωρίς CMS. Μια τέτοια υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδας θα είναι πάντα υπερτιμημένη, ενώ θα είναι εφιαλτικά δύσκολη η συντήρησή της από κάποιο άλλο πέρα του κατασκευαστή της. Αμφίβολο είναι ακόμη αν θα είναι τόσο αποδοτική όσο οι ιστοσελίδες που έχουν κατασκευαστεί πάνω σε CMS.
  3. Σε κάθε περίπτωση να κάνετε ότι μπορείτε για να ανιχνεύσετε την ανοησία και να μην αγοράσετε υπηρεσίες που δεν έχετε ανάγκη. Ξαναγράφω, ζητήστε σχολαστική ανάλυση για το κόστος ιστοσελίδων.

Η πληροφορική είναι η πιο άμεσα εφαρμόσιμη επιστήμη. Γι’ αυτό το λόγο εφαρμόζεται εύκολα από τον ειδικό, αλλά φαίνεται αλλοπρόσαλλη σε κάποιο μη γνώστη καθώς παραμένει επιστήμη.

Αρκετά χρόνια πριν οι άνθρωποι που γνώριζαν και εξασκούσαν επιστήμες όπως η αστρονομία, πλούτιζαν εκμεταλλευόμενοι τις γνώσεις τους για τον ουρανό, παραδίδοντας χρησμούς αστρολογίας. Σήμερα αυτό το φαινόμενο εξακολουθεί να παρατηρείται με τη διαφορά του ότι οι σύγχρονοι αστρολόγοι δεν έχουν καμία ουσιώδη γνώση των ουρανών, αλλά πολύ πιο εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες.

Πολύ φοβάμαι, επειδή η πληροφορική είναι ακόμα πολύ νέα επιστήμη για να έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι σφαιρική εικόνα για τις μεθόδους της, κάτι αντίστοιχο δυστυχώς, συμβαίνει με την πώληση υπηρεσιών κατασκευής ιστοσελίδων. Και επειδή η Madlink μισεί τέτοιες μεσαιωνικές πρακτικές θα ρίξουμε όσο φως μπορούμε.

2. Γιατί να μην επιλέξω να φτιάξω τη σελίδα μου σε κάποιον γνωστό ερασιτέχνη, ή σε κάποιον κατασκευαστή με πολύ χαμηλό κόστος;

Αν και ευκαιρίες σαν αυτές των ερασιτεχνών αυξάνονται συνεχώς και αρχίζουν να μοιάζουν σαν οι καλύτερες λύσεις, λόγω της ελάχιστης ή μηδαμινής τιμολόγησης, το αποτέλεσμα της κατασκευής παραμένει στο ίδιο χαμηλό επίπεδο (ελάχιστο ή μηδαμινό). Η προχειρότητα χαρακτηρίζει τέτοιες κατασκευές ιστοσελίδων, ενώ δεν υπάρχει καμίας μορφής υποστήριξη, συντήρηση, ή εξυπηρέτησης μετά την κατασκευή (after sales service). Ο λόγος για τον οποίο θα προκύψουν σίγουρα προβλήματα σαν αυτά, είναι πως οι εργασίες κατασκευής ιστοσελίδων πρέπει να χαρακτηρίζονται από επαγγελματικότητα. Η Madlink σας προτείνει να αποφεύγετε τέτοιες πρακτικές.

Μπορείτε ακόμα να βρείτε στο ίντερνετ προσφορές κατασκευής ιστοσελίδων οι οποίες φαινομενικά είναι πολύ κάτω του γενικού κόστους. Ιστοσελίδες σαν αυτές, μπορούν να χαρακτηριστούν “μαζικής παραγωγής” και μετά την ολοκλήρωση τους οι ελλείψεις τους είναι ανάλογες του κόστους. Κατασκευές με τέτοιες τιμές ιστοσελίδων χαρακτηρίζονται επίσης από μετριότητα και έλλειψη τεχνικής υποστήριξης.

Η τεχνική ανάλυση κόστους λείπει από τέτοιες προτάσεις, αφού υπηρεσίες σαν αυτές είναι αναξιόπιστες, αφού σκοπεύουν να ικανοποιήσουν τις ορέξεις περί κέρδους του κατασκευαστή. Παραδείγματα ιστοσελίδων σαν αυτές που κατασκευάζονται με τέτοιες μεθόδους, με μοναδικό προτέρημα το γεγονός του ότι είναι φθηνές, δεν θα μπορέσουν να ανταγωνιστούν ποτέ τις εκατομμύρια άλλες δίνοντας τον χειρότερο λόγο απόδοσης / τιμής και οδηγώντας απλά σε σπατάλη χρημάτων.

Στη Madlink πιστεύουμε πως η κατασκευή ιστοσελίδων είναι μία ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση, ενώ έχουμε πάντα ανάγκη τους ικανοποιημένους πελάτες, χαρακτηριστικό το οποίο αποτελεί εγγύηση για τον επαγγελματισμό μας και για την μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουμε για να σας δώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην ελάχιστη δυνατή τιμή.

  Δείτε πως πρέπει να είναι η ανάλυση κόστους ιστοσελίδων


Θέλετε να λάβετε προσφορά για την κατασκευή του δικού σας eshop?

Δείτε αναλυτικά τις παροχές του πακέτου κατασκευής eshop anti Covid 19 Επιλέξτε εκπτώσεις για να πετύχετε καλύτερη τιμή κατασκευής. Προσθέστε extra δυνατότητες και λάβετε προσωποποιημένη προσφορά

Προσφορά eshop anti-COVID 19

Kόστος ιστοσελίδωνΚόστος eshopΚόστος ιστοσελίδας συλλόγου Κόστος φιλοξενίας 


Intro Κατασκευή Ιστοσελίδων & eshop Σε #1 τεχνολογίες CMS Ανάπτυξη σε wordpress, prestashop, woocommerce 19 Χρόνια εμπειρίας Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες από το 2001 Ξεκάθαρες χρεώσεις Οικονομικά πακέτα σύμφωνα με τις ανάγκες σας sillogoi Ιστοσελίδες οργανώσεων & συλλόγων Ειδίκευση & εμπιστοσύνη Πολυετής συνεργασίες με ΑΔΕΔΥ, ΕΛΛ.Ο.Κ, ΟΔΥΕ, ΕΣΚΑ Επικοινωνία μελών Μέσα από SMS, newsletters & social. Αρχείο μελών. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Υποστήριξη, ενημέρωση υλικού & social, live stream... eshop Ενημέρωση eshop και ιστοσελίδων Καταχώρηση προϊόντων Σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Ενσωμάτωση SEO. Επεξεργασία εικόνων Image optimization. Καθάρισμα φόντου. Ενημέρωση ιστοσελίδας Ανάπτυξη δημοσιεύσεων, συγγραφή άρθρων, κειμένων. adwords Διαφημίσεις σε Google & Facebook Διαχείριση Google adwords Δημιουργία & ενημέρωση λογαριασμού διαφημίσεων. Δημοσιεύσεις σε Facebook Επαγγελματικά posts Facebook, Instagram, Twitter. Google business & maps Ξεχωρίστε στους χάρτες και στις αναζητήσεις.