fbpx

Η Madlink σήμερα μετράει 13 χρόνια ζωής!

Demetra @ Madlink 2001

Madlink 2001

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, εδώ στην Ωρωπού 82 στο Γαλάτσι, γράφηκαν εκατομμύρια γραμμές κώδικα, αναπτύχθηκαν εκατοντάδες ιστοσελίδες, επισκευάστηκαν και συντηρήθηκαν χιλιάδες υπολογιστές και laptop,  και εξολοθρεύτηκαν δισεκατομμύρια ιοί και “σκουλήκια”. Από τα λογισμικά που εγκαταστήσαμε στους πελάτες μας κόπηκαν δισεκατομμύρια παραστατικά, αλλά και από τα λογισμικά που αναπτύξαμε για το δημόσιο, εισπράχθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Για 13 συναπτά έτη συμβάλαμε στην μηχανογραφική ανάπτυξη πολλών επιχειρήσεων, υποστηρίξαμε μηχανογραφικά δεκάδες υπηρεσίες του δημοσίου και εξυπηρετήσαμε χιλιάδες ιδιώτες πελάτες μας, με υπευθυνότητα, ακεραιότητα, άριστες υπηρεσίες και μοναδική υποστήριξη.

Madlink 2014

Madlink 2014

Λαμβάνοντας υπόψη ότι για αρκετά χρόνια διαδραματίζονται στη Χώρα μας δύσκολα γεγονότα και πρωτόγνωρες οικονομικές και φορολογικές καταστάσεις, αποφασίσαμε να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις όσους από τους πελάτες μας (ιδιώτες ή επαγγελματίες) αντιμετώπισαν ή αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε τόσο αναπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης και γι’ αυτό άλλωστε, δε νιώσαμε ποτέ την ανάγκη να κάνουμε αναφορά σε όσα φιλανθρωπικά και φιλοζωικά σωματεία στηρίξαμε (και συνεχίζουμε έως σήμερα να στηρίζουμε) αφιλοκερδώς.
Madlink 2001

Madlink 2001

Όταν πριν από 13 χρόνια ανοίξαμε και ξεκινήσαμε την κατασκευή ιστοσελίδων, είχαμε την πρωτοποριακή (και ακριβή!), για την εποχή, σύνδεση ISDN 128Kbps ενώ οι ιστοσελίδες μας μετρούσαν μόλις μερικούς εκατοντάδες επισκέπτες το μήνα. Σιγά σιγά με την εξέλιξη των πραγμάτων, εξελίχθηκε και η Madlink και φτάσαμε στο σήμερα όπου μπορούμε και σας προσφέρουμε τεχνολογία αιχμής στην κατασκευή ιστοσελίδων και Eshop, ενώ οι συνολικοί μηνιαίοι επισκέπτες των ιστοσελίδων μας ξεπερνούν τις εκατό χιλιάδες.


Madlink 2014

Madlink 2014

12 Νοεμβρίου 2014 λοιπόν, και η Madlink συνεχίζει – προσπαθεί – αντέχει – ελπίζει και αισιοδοξεί, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει συχνά! Αλλάζει σελίδα και επικεντρώνει την δυναμική της στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop, χωρίς φυσικά να παραμελεί και τις υπόλοιπες δραστηριότητες της! Στην Madlink πιστεύουμε ακράδαντα ότι το internet και οι ιστοσελίδες είναι το μέλλον της πληροφορικής, ένα μέλλον που νιώθουμε έτοιμοι να το κατακτήσουμε και να το προσφέρουμε στους πελάτες μας. Είμαστε άλλωστε από τους φανατικούς οπαδούς του τεχνολογικού αυτού θαύματος που ονομάζεται ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και για το λόγο αυτό το στηρίζουμε όσο μπορούμε ενημερώνοντας ταυτόχρονα τους πελάτες και τους φίλους μας (μέσα από το εξαιρετικό blog που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας) για όλες τις εξελίξεις, για νέα και ειδήσεις γύρω από την τεχνολογία, με ενημερωτικά άρθρα και συμβουλές για την ασφάλεια, ενδεχόμενους κινδύνους κ.α.! Θέλουμε σε αυτό το σημείο, να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται εδώ και πολλά χρόνια!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!! 🙂


Intro Κατασκευή Ιστοσελίδων & eshop Σε #1 τεχνολογίες CMS Ανάπτυξη σε wordpress, prestashop, woocommerce 19 Χρόνια εμπειρίας Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες από το 2001 Ξεκάθαρες χρεώσεις Οικονομικά πακέτα σύμφωνα με τις ανάγκες σας sillogoi Ιστοσελίδες οργανώσεων & συλλόγων Ειδίκευση & εμπιστοσύνη Πολυετής συνεργασίες με ΑΔΕΔΥ, ΕΛΛ.Ο.Κ, ΟΔΥΕ, ΕΣΚΑ Επικοινωνία μελών Μέσα από SMS, newsletters & social. Αρχείο μελών. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Υποστήριξη, ενημέρωση υλικού & social, live stream... eshop Ενημέρωση eshop και ιστοσελίδων Καταχώρηση προϊόντων Σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Ενσωμάτωση SEO. Επεξεργασία εικόνων Image optimization. Καθάρισμα φόντου. Ενημέρωση ιστοσελίδας Ανάπτυξη δημοσιεύσεων, συγγραφή άρθρων, κειμένων. adwords Διαφημίσεις σε Google & Facebook Διαχείριση Google adwords Δημιουργία & ενημέρωση λογαριασμού διαφημίσεων. Δημοσιεύσεις σε Facebook Επαγγελματικά posts Facebook, Instagram, Twitter. Google business & maps Ξεχωρίστε στους χάρτες και στις αναζητήσεις.