fbpx

To pl8.gr διακόπτει την λειτουργία του και σας προτείνει την νέα διεθνή του εξέλιξη

PL8.email


Φανταστείτε έναν τρόπο, με τον οποίο θα μπορούσαν να επικοινωνούν μεταξύ τους όλοι οι κάτοχοι οχημάτων. Είναι απλό! Η πινακίδα του οχήματός σου θα σε βοηθήσει και θα γίνει ο απόλυτος συνοδηγός σου!

PL8 - The Greek Driving Social Media System

Έναν τρόπο που θα επέτρεπε σε κάθε οδηγό να έρθει σε επαφή με όποιον άλλο οδηγό επιθυμεί. Χωρίς κόστος, αφού θα βασιζόταν στη χρήση του Internet και χωρίς να αποκαλύπτει προσωπικά δεδομένα. Πλέον υπάρχει η εφαρμογή, που το καθιστά δυνατό! PL8.gr H PL8 είναι μία πρωτοποριακή και μοναδική εφαρμογή. Δωρεάν για όλους!

Βασισμένη εξ’ ολοκλήρου στην τήρηση του προσωπικού σας απορρήτου, παίζει σημαντικό ρόλο τόσο στην ασφάλεια των μετακινήσεων, όσο και της ιδιοκτησίας. Τα στοιχεία που απαιτούνται για τη χρήση της είναι ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματός σας και ένα username. Το e-mail σας χρησιμοποιείται μόνο σε περίπτωση ανάκτησης του κωδικού πρόσβασης (όπως και οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία που τυχόν θα δώσετε κατά την εγγραφή σας). Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με όποιον εγγεγραμμένο χρήστη επιθυμείτε. ΔΩΡΕΑΝ! Αρκεί, μόνο, να συμπληρώσετε στο πεδίο αναζήτησης της εφαρμογής, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος με τον οδηγό του οποίου θέλετε να έρθετε σε επαφή. Ένα άμεσο μήνυμα θα παραληφθεί από τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος και θα μπορεί να σας απαντήσει! Σκεφθείτε το λίγο…

  • Πόσες φορές δεν σας έχει «κλείσει» κάποιος ενώ είχατε παρκάρει? Πόση ώρα τον αναζητούσατε για να μπορέσετε να φύγετε? Με έναν απλό, άμεσο και δωρεάν τρόπο, θα μπορείτε πλέον να τον πληροφορήσετε ότι το όχημά του ενοχλεί!
  • Σας έχει τύχει να αφήσετε κάποιο παράθυρο ή κάποια ασφάλεια ανοικτή? Πλέον, θα μπορείτε να γλυτώσετε από τέτοιες «δυσάρεστες» εκπλήξεις γιατί θα βρεθεί κάποιος που θα σας στείλει ένα μήνυμα και θα σας ειδοποιήσει!
  • Μήπως είδατε τον μελλοντικό έρωτα της ζωής σας περιμένοντας στο κόκκινο φανάρι? Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε το πρώτο βήμα στέλνοντας ένα μήνυμα!
Η καινοτόμος ελληνική εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού, όχι μόνο από ιδιώτες αλλά και από επαγγελματίες. Είναι το ιδανικό εργαλείο για εταιρείες όπως:

Εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων — Εταιρείες μεταφορών — Ασφαλιστικές εταιρείες — ΚΤΕΛ και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς — Αυτοκινητιστές ταξί — Τουριστικά γραφεία — Κατασκευαστικές εταιρείες — Εταιρείες φύλαξης – security και εταιρείες ταχυμεταφορών.

PL8 | Your driving mate | Μία ιδέα, άπειρες εφαρμογές.

PL8 - The Greek Driving Social Media System

Με μηνιαίους διαγωνισμούς, σύστημα επιβράβευσης των καλύτερων οδηγών με βάση βαθμολογίας από τους χρήστες και πολλές ακόμα εκπλήξεις, η PL8 ήρθε για να μείνει και κυρίως, για να βελτιώσει τις συνθήκες μετακίνησης όλων μας!

Στη Madlink είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που καταφέραμε να φτιάξουμε την PL8. Είμαστε νέοι άνθρωποι, τόσο διαφορετικοί μεταξύ μας, αλλά τα καταφέραμε με πολύ υπομονή, προσπάθεια, συνεργασία και επιμονή! Με αρκετές ιδέες και πολλά χρόνια αγκαλιά με ένα πληκτρολόγιο, έφτασε η στιγμή να παρουσιάσουμε την πρώτη μας εφαρμογή. Το δικό μας, πρωτοπόρο, επαναστατικό και ελληνικό Social Media! Θα χαρούμε να το δοκιμάσετε, αλλά θα χαρούμε ακόμα περισσότερο όταν θα δείτε πόσο πρακτικό και χρήσιμο είναι στην καθημερινότητά μας! Πιστεύουμε ότι η PL8 μπορεί (και πρέπει!) να βελτιώσει τις συνθήκες μετακίνησης όλων και την οδηγική μας συμπεριφορά, και – γιατί όχι;; – να κάνει πιο εύκολη την μεταξύ μας επικοινωνία είτε αυτή θα γίνεται με ενημερωτικό χαρακτήρα, είτε θα προκαλείται από το πιο…προσωπικό ενδιαφέρον που μας προκάλεσε ένας άλλος οδηγός…!!!  🙂

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε και στην ιστοσελίδα μας www.pl8.gr! Περιηγηθείτε στη σελίδα και ανακαλύψτε ποια είναι η νέα εφαρμογή που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα! Προσδεθείτε γιατί έρχονται πολλές εκπλήξεις!

Σύντομα θα έχουμε έτοιμη και διαθέσιμη μια έκδοση επί πληρωμή (PRO) η οποία θα μας παρέχει διάφορες επιπλέον επιλογές. Ενδεικτικά, αναφέρουμε μερικές από αυτές:

  • Δυνατότητα κατοχύρωσης επιπλέον οχημάτων ανά χρήστη κι εγκατάσταση σε περισσότερες συσκευές.
  • Κουμπί πανικού (χρήση GPS για την αποστολή σε επιλεγμένους χρήστες ή σε κάποια οδική βοήθεια της ακριβούς τοποθεσίας).
  • Ικανότητα αποστολής μηνυμάτων στα ιδιόκτητα οχήματα.
  • Κουμπί FIND MY CAR (χρήση GPS για εύρεση του σταθμευμένου ή εν κινήσει οχήματος).
  • Χρήση «Οδηγώ Επικίνδυνα?» (how’s my driving?).
  • Χρήση περισσοτέρων οδηγών ανά πινακίδα.

PL8 - The Greek Driving Social Media System

Ο τρόπος λειτουργίας της εφαρμογής είναι πολύ απλός! 
Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να κάνετε την Εγγραφή σας στην υπηρεσία.
Και για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητος ο Αριθμός Κυκλοφορίας του οχήματος, ένα Όνομα Χρήστη, ένας Κωδικός Πρόσβασης και ένα Email.

Κατεβάστε τη νέα εφαρμογή PL8! Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και για iOS!

(Είναι διαθέσιμη και για Windows Phone)

pl8.gr google playstore

Δείτε πόσο απλή είναι στη χρήση της η εφαρμογή μας!


 

To pl8.gr διακόπτει την λειτουργία του και σας προτείνει την νέα διεθνή του εξέλιξη

PL8.email


Intro Κατασκευή Ιστοσελίδων & eshop Σε #1 τεχνολογίες CMS Ανάπτυξη σε wordpress, prestashop, woocommerce 19 Χρόνια εμπειρίας Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες από το 2001 Ξεκάθαρες χρεώσεις Οικονομικά πακέτα σύμφωνα με τις ανάγκες σας sillogoi Ιστοσελίδες οργανώσεων & συλλόγων Ειδίκευση & εμπιστοσύνη Πολυετής συνεργασίες με ΑΔΕΔΥ, ΕΛΛ.Ο.Κ, ΟΔΥΕ, ΕΣΚΑ Επικοινωνία μελών Μέσα από SMS, newsletters & social. Αρχείο μελών. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Υποστήριξη, ενημέρωση υλικού & social, live stream... eshop Ενημέρωση eshop και ιστοσελίδων Καταχώρηση προϊόντων Σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Ενσωμάτωση SEO. Επεξεργασία εικόνων Image optimization. Καθάρισμα φόντου. Ενημέρωση ιστοσελίδας Ανάπτυξη δημοσιεύσεων, συγγραφή άρθρων, κειμένων. adwords Διαφημίσεις σε Google & Facebook Διαχείριση Google adwords Δημιουργία & ενημέρωση λογαριασμού διαφημίσεων. Δημοσιεύσεις σε Facebook Επαγγελματικά posts Facebook, Instagram, Twitter. Google business & maps Ξεχωρίστε στους χάρτες και στις αναζητήσεις.