fbpx

Περίεργες ιστοσελίδες: Ναι, κυκλοφορούν ανάμεσά μας!

Υπάρχουν εκατομμύρια ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο! Ιστοσελίδες για όλους και για όλα!! Εμπορικές, διαφημιστικές, ενημερωτικές, εκπαιδευτικές, διασκέδασης, με παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, online καταστήματα για τις αγορές μας, μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις διαπροσωπικές μας επαφές, και για ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους!!

Σήμερα θα σας δείξουμε μερικές από τις πιο περίεργες, τις πιο «ανατριχιαστικές» ιστοσελίδες του Διαδικτύου, που έπεσαν στην αντίληψη μας και που όταν τις είδαμε για πρώτη φορά μας έκαναν τόσο μεγάλη εντύπωση και αναρωτηθήκαμε: «ποιος τις σκέφτηκε και γιατί….. υπάρχουν??» H απάντηση;; Ας πούμε ότι κάποιοι μεγάλωσαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς από τις διαφημίσεις που έβαλαν στα περισσότερα από αυτά τα sites! Παρακάτω θα δείτε μόνο ένα μικρό δείγμα από το τι υπάρχει εκεί … έξω, καθότι κάποιες άλλες που βρήκαμε θεωρήσαμε πως ήταν πραγματικά ανατριχιαστικές ή γελοίες και εντελώς εκτός πραγματικότητας!

Death clocks:

Σίγουρα θα έχει πέσει το μάτι σας σε μία από τις περίφημες ιστοσελίδες που υποστηρίζουν ότι μπορούν να σας πουν… πότε θα πεθάνετε!! Η ιστοσελίδα (deathclock.com) ανοίγει και μας καλωσορίζει: “Welcome to the Death Clock(TM), the Internet’s friendly reminder that life is slipping away… second by second. Like the hourglass of the Net, the Death Clock will remind you just how short life is.”

Ενώ, η σελίδα www.death-clock.org δείχνει σε εμφανές σημείο πόσες … «προβλέψεις θανάτων» έχει κάνει έως σήμερα: 3.870.141!

Για τις ανάγκες του άρθρου, έπρεπε να το δοκιμάσω και εγώ… Ιδού το αποτέλεσμα!! “You will live to be 72 years, 1 months and 8 days old!!!” Μέχρι τα 72 ;; Μια χαρά μου ακούγεται!! 🙂 Αρκεί να μην με πατήσει κανένα αυτοκίνητο!!

Plane crash recordings:

planeΚι όμως!!! Κάποιος θεώρησε καλή ιδέα να φτιάξει μια ιστοσελίδα (http://www.planecrashinfo.com/lastwords.htm) με τις τελευταίες συνομιλίες που έγιναν μεταξύ πιλότων και κέντρων ελέγχου, πριν από… τη συντριβή!! Η ιστοσελίδα προειδοποιεί βέβαια, ότι το περιεχόμενο ίσως να είναι ενοχλητικό (disturbing) για μερικούς… !! Εμείς πάλι, ούτε που μπήκαμε στη διαδικασία να ακούσουμε κάποια τέτοια συνομιλία!!!

LAST WORDS…..

COCKPIT VOICE RECORDINGS, TRANSCRIPTS, AIR TRAFFIC CONTROL TAPES

You will need an MP3 player to hear the recordings. Caution, may be disturbing to some individuals! Discretion is advised!

The Maze Game:

Ναι, αυτή είναι μια ιστοσελίδα που έχει μόνο αυτό το παιχνίδι (και μερικές διαφημίσεις, φυσικά…)!! Και η αλήθεια είναι πως δεν είναι καν παιχνίδι!! Οδηγείς με το ποντίκι του Η/Υ την τελίτσα μέσα σε έναν λαβύρινθο και αν περάσεις όλα τα επίπεδα (με μηδενικό βαθμό δυσκολίας, θα τα καταφέρετε, πιστέψτε με!!), στο τέλος σε περιμένει μια μικρή έκπληξη!! Δείτε και μόνοι σας: http://www.maniacworld.com/maze_game.htm

Theskyway Bridge suicides:

Το είδαμε κι αυτό!! Μια ιστοσελίδα (http://www.skywaybridge.com/home.htm) που κάνει … καταμέτρηση των αυτοκτονιών σε μια μεγάλη γέφυρα που βρίσκεται στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών!! Μάθαμε από το συγκεκριμένο site ότι η συγκεκριμένη γέφυρα είναι η 1η επιλογή όσων κατοίκων της Ανατολικής Καλιφόρνιας θέλουν να αυτοκτονήσουν και η ΝΟ. 4 στην κατάταξη όλων των γεφυρών που προτιμούν οι αυτόχειρες στις Η.Π.Α.!! Φυσικά, στην ιστοσελίδα υπάρχουν και σύνδεσμοι που οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδας για τη βοήθεια όσων έχουν αυτοκτονικές τάσεις.

Time Cube:

Το Διαδίκτυο δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε και τις δικές μας προσωπικές ιστοσελίδες, όπου μπορούμε, φυσικά, να γράψουμε ότι κατεβάζει το μυαλό μας, όσο περίεργο, τρελό ή εξωπραγματικό κι αν είναι! Αυτό έκανε και ο εφευρέτης Otis Eugene Ray και έφτιαξε μια πολύ απλή ιστοσελίδα, με μεγάλα γράμματα σε έντονο χρώμα, για να εκθέσει στον κόσμο τη δική του αντίληψη και ιδέα για την έννοια της «πραγματικότητας»…Το site έχει την ονομασία της θεωρίας του:  http://www.timecube.com

Δεν το διάβασα όλο, το ομολογώ! Με λίγα λόγια, θα σας πω ότι ο κ. Gene Ray υποστηρίζει πως η επιστήμη της Φυσικής όπως την γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, είναι εντελώς λάθος, και είναι όλη βασισμένη σε λανθασμένα συμπεράσματα. Το δικό του «μοντέλο», (Time Cube) είναι το σωστό, που λέει πως κάθε μέρα που περνάει είναι στην ουσία 4 διαφορετικές ημέρες που συμβαίνουν ταυτόχρονα, και δεν πρέπει να τη μετράμε σαν 1 ημέρα. (Its 4 simultaneous 24 hour days: Sun-up to sun-up, noon to noon, sun-down to sun-down and midnight to midnight. Each day is happening at the same time as the others, but each is 24 hours long.) Προσφέρει επίσης, 10.000$ σε όποιον του αποδείξει ότι οι θεωρίες του είναι λανθασμένες!

Ιστορίες φαντασμάτων και τρόμου:

ghostΘα μπορούσαν να λείπουν από το Διαδίκτυο ιστοσελίδες για τους λάτρεις των ιστοριών τρόμου;; Εννοείται πως όχι! Υπάρχουν πάρα πολλές και εμείς ξεχωρίσαμε μία που συγκεντρώνει τις περισσότερες ιστορίες τρόμου – φαντασμάτων – κακών πνευμάτων – μύθων και δεισιδαιμονιών, τη λεγόμενη http://www.creepypasta.com!! Επίσης, να δώσουμε και συγχαρητήρια σε όποιον σκέφτηκε το domain name της ιστοσελίδας: Creepypasta!! Στην ιστοσελίδα υπάρχουν πολλοί εξωτερικοί σύνδεσμοι που οδηγούν και σε άλλα «τρομακτικά» sites, καθώς και οι απαραίτητες διαφημίσεις!

Βirth and death worldwide:

world_death_birth1Όπως ακριβώς το μεταφράσατε: Γεννήσεις και θάνατοι παγκοσμίως! http://worldbirthsanddeaths.com Πιστεύω πως είναι μια απίστευτη ιστοσελίδα που δείχνει πόσο “μεγάλος” είναι ο κόσμος μας! Διαλέγεις Ήπειρο, Χώρα, ακόμα και πόλεις, και βλέπεις σε realtime τον αριθμό των γεννήσεων και των θανάτων!

Ο δημιουργός του (Brad Lyon, καθηγητής Μαθηματικών, κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος και Προγραμματιστής) ήθελε να δώσει «ζωή» στους αριθμούς των γεννήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο. Συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή Bill Snebold και έφτιαξαν ένα από τα πιο δημοφιλή websites: Ένας διαδραστικός χάρτης προσομοίωσης (interactive simulation map) που δείχνει σε παγκόσμιο επίπεδο τις γεννήσεις και τους θανάτους των κατοίκων, βασισμένος στα παγκόσμια ποσοστά γεννήσεων/θανάτων.

 

 


Intro Κατασκευή Ιστοσελίδων & eshop Σε #1 τεχνολογίες CMS Ανάπτυξη σε wordpress, prestashop, woocommerce 19 Χρόνια εμπειρίας Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες από το 2001 Ξεκάθαρες χρεώσεις Οικονομικά πακέτα σύμφωνα με τις ανάγκες σας sillogoi Ιστοσελίδες οργανώσεων & συλλόγων Ειδίκευση & εμπιστοσύνη Πολυετής συνεργασίες με ΑΔΕΔΥ, ΕΛΛ.Ο.Κ, ΟΔΥΕ, ΕΣΚΑ Επικοινωνία μελών Μέσα από SMS, newsletters & social. Αρχείο μελών. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Υποστήριξη, ενημέρωση υλικού & social, live stream... eshop Ενημέρωση eshop και ιστοσελίδων Καταχώρηση προϊόντων Σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Ενσωμάτωση SEO. Επεξεργασία εικόνων Image optimization. Καθάρισμα φόντου. Ενημέρωση ιστοσελίδας Ανάπτυξη δημοσιεύσεων, συγγραφή άρθρων, κειμένων. adwords Διαφημίσεις σε Google & Facebook Διαχείριση Google adwords Δημιουργία & ενημέρωση λογαριασμού διαφημίσεων. Δημοσιεύσεις σε Facebook Επαγγελματικά posts Facebook, Instagram, Twitter. Google business & maps Ξεχωρίστε στους χάρτες και στις αναζητήσεις.