fbpx

Όλοι θα θέλαμε να ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Να είχαμε μια μαγική σφαίρα και να την συμβουλευόμασταν καθημερινά για όλα τα ζητήματα που μας αφορούν: Οικονομικά, ερωτικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, και πολλά ακόμα θέματα που μας απασχολούν και όπου μια μικρή ματιά στο μέλλον σίγουρα θα μας βοηθούσε!

Επειδή όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, χρειαζόμαστε τη βοήθεια των ειδικών! Ποιόν όμως θα εμπιστευτούμε; Ποιος θα διαβάσει καλύτερα τις κάρτες ταρώ και ποιες προβλέψεις ζωδίων είναι οι πιο έγκυρες; Εδώ στη Madlink ψάξαμε καλά το internet και βρήκαμε τις 10 καλύτερες ιστοσελίδες αστρολογίας, και σας τις παρουσιάζουμε.

 

Astrology gr

Ίσως η πληρέστερη Ελληνική ιστοσελίδα αστρολογίας, με πολλές κατηγορίες από ζώδια και προβλέψεις μέχρι και ζουμερό celebrity gossip. Υπάρχει και κατηγορία με αστρολόγους για να έρθετε σε επαφή με τους πιο έμπειρους αστρολόγους και για πιο προσωπικές συμβουλές.

2 Secret’s

Το μεγαλύτερο γραφείο αστρολογίας σε συνδυασμό με χαρτομαντεία στην Ελλάδα. Το διακρίνει η εντιμότητα, η επιτυχία στις προβλέψεις και η εχεμύθεια. Μια σελίδα που κυρίως στοχεύει στην επικοινωνία με το αστρολογικό γραφείο για προσωπικές προβλέψεις. Δύο γραφεία στο Κερατσίνι και στο Αιγάλεω σας περιμένουν. Υπάρχει και η επιλογή αστρολογικός χάρτης που σας ενημερώνει για τον αστρολογικό σας χάρτη κάθε μέρα.

3 Ζώδια σήμερα

Μια πολύ εύχρηστη ιστοσελίδα γεμάτη επιλογές. Αριθμολογία, ονειροκρίτης, μέχρι και καθημερινές προβλέψεις ταρώ για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Μέχρι και newsletter μπορείτε να ζητήσετε να σας στέλνουν για να μην χάσετε καμία πρόβλεψη για ο ζώδιο σας!

Στείλε & λάβε μηνύματα σε πινακίδες οχημάτων

4 Myastro

Μια ιστοσελίδα αστρολογίας που δεν της λείπει τίποτα! Θα βρείτε σίγουρα τις απαντήσεις που αναζητάτε μέσα από προσωπικές προβλέψεις βασισμένες στον αστρολογικό χάρτη σας, ταρώ για σχέσεις, αριθμολογία και πολλά ακόμα. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε τα αστρολογικά άρθρα για τις επίκαιρες αστρολογικές όψεις.

Astrology com

Ένα πανέμορφο και πολύ απλό site που προσφέρει προβλέψεις αστρολόγων live από όλο τον κόσμο. Έχει και την επιλογή για online διάβασμα καρτών ταρώ για να μην χρειαστεί καν να φύγετε απ το σπίτι σας!

Astrocenter

Μια ιστοσελίδα με πολύ υλικό όπου σίγουρα θα βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε. Αξίζει να ψάξετε την κατηγορία ταρώ καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία στους τρόπους “διαβάσματος” των καρτών.

7 Tarot

Μην σας μπερδεύει το όνομα της ιστοσελίδας και αυτή έχει τα πάντα! Από ωροσκόπια μέχρι και κινέζικες μεθόδους προβλέψεων. Ρίξτε μια ματιά στις online προβλέψεις ταρώ γιατί έχει προσφορές!

Astrology answers

Ένα πολύ όμορφο site που θα σας δώσει τις απαντήσεις που ψάχνετε. Ακόμα και αν ψάχνετε απλά να περάσετε την ώρα σας η κατηγορία quizzes είναι γεμάτη με πολλά διασκεδαστικά quiz.

Astrostyle

Δύο δίδυμες αδερφές έγιναν αστρολόγοι και φτιάξανε μια ιστοσελίδα για να σας προσφέρουν τις προβλέψεις τους. Στο κατάστημα τους θα βρείτε και τα βιβλία τους μεταξύ πολλών άλλων.

10 Astrodienst

Μια μεγάλη ιστοσελίδα με πολλές επιλογές όπως δωρεάν προβλέψεις βάση ζωδίου, άρθρα σχετικά με την αστρολογία αλλά και forum για να συζητήσετε όλα τα θέματα που σας προβληματίζουν.


Θέλετε να λάβετε προσφορά για την κατασκευή του δικού σας eshop?

Δείτε αναλυτικά τις παροχές του πακέτου κατασκευής eshop anti Covid 19 Επιλέξτε εκπτώσεις για να πετύχετε καλύτερη τιμή κατασκευής. Προσθέστε extra δυνατότητες και λάβετε προσωποποιημένη προσφορά

Προσφορά eshop anti-COVID 19


Θέλετε να λάβετε προσφορά για την κατασκευή του δικού σας eshop?

Δείτε αναλυτικά τις παροχές του πακέτου κατασκευής eshop anti Covid 19 Επιλέξτε εκπτώσεις για να πετύχετε καλύτερη τιμή κατασκευής. Προσθέστε extra δυνατότητες και λάβετε προσωποποιημένη προσφορά

Προσφορά eshop anti-COVID 19


Intro Κατασκευή Ιστοσελίδων & eshop Σε #1 τεχνολογίες CMS Ανάπτυξη σε wordpress, prestashop, woocommerce 19 Χρόνια εμπειρίας Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες από το 2001 Ξεκάθαρες χρεώσεις Οικονομικά πακέτα σύμφωνα με τις ανάγκες σας sillogoi Ιστοσελίδες οργανώσεων & συλλόγων Ειδίκευση & εμπιστοσύνη Πολυετής συνεργασίες με ΑΔΕΔΥ, ΕΛΛ.Ο.Κ, ΟΔΥΕ, ΕΣΚΑ Επικοινωνία μελών Μέσα από SMS, newsletters & social. Αρχείο μελών. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Υποστήριξη, ενημέρωση υλικού & social, live stream... eshop Ενημέρωση eshop και ιστοσελίδων Καταχώρηση προϊόντων Σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Ενσωμάτωση SEO. Επεξεργασία εικόνων Image optimization. Καθάρισμα φόντου. Ενημέρωση ιστοσελίδας Ανάπτυξη δημοσιεύσεων, συγγραφή άρθρων, κειμένων. adwords Διαφημίσεις σε Google & Facebook Διαχείριση Google adwords Δημιουργία & ενημέρωση λογαριασμού διαφημίσεων. Δημοσιεύσεις σε Facebook Επαγγελματικά posts Facebook, Instagram, Twitter. Google business & maps Ξεχωρίστε στους χάρτες και στις αναζητήσεις.