fbpx

Σας παρουσιάζουμε τις δέκα καλύτερες ιστοσελίδες που κατασκεύασε η Madlink το 2018

Για να δημιουργήσουμε αυτή την ταξινόμηση θέσαμε ως κριτήρια:

  1. Την αποτελεσματικότητα στην πληροφόρηση που παρέχει μία ιστοσελίδα
  2. Την λειτουργικότητα της σε όλες τις συσκευές που έχουν πρόσβαση στο internet
  3. Την αισθητική της, ως παράγοντα δημιουργίας κλίματος εμπιστοσύνης
  4. Το υλικό περιεχόμενου (Κείμενα – εικόνες – πληροφορίες)
  5. Την σαφήνεια και την ταξινόμηση των πληροφοριών για την άριστη εμπειρία χρήσης που προσφέρει στον επισκέπτη.

Ας δούμε ποιες ιστοσελίδες θεωρούμε τα καλύτερα project μας για το 2018

No 1

https://efeteioathinon.gr/

Μία νέα ιστοσελίδα για μία από τις υπηρεσίες της Κεντρικής Κυβέρνησης με ιδιαίτερο κύρος. Σχεδιάσαμε τη νέα σελίδα δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην εύκολη πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες και από οποιαδήποτε συσκευή, καθώς και στην καθαρή απεικόνιση, χωρίς περιττά ή άλλα εικαστικά στοιχεία.

Η σημερινή ιστοσελίδα παρουσιάζει μόνο ένα μέρος από τις τελικές δυνατότητες και πληροφορίες που θα παρέχει στους επισκέπτες γιατί σύντομα θα προστεθούν και νέες ενότητες, κατηγορίες και δομές.

Η πρώτη ιστοσελίδα του Εφετείου Αθηνών είχε κατασκευαστεί από την Madlink το 2006.

No 2

https://www.oekk.gr/

Μετά την συνεργασία που είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε με την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου στην κατασκευή και συνεχή υποστήριξη της ιστοσελίδας της, καθώς και σε θέματα Ι.Τ. Support, ήταν επόμενο να αναλάβουμε το μεγαλύτερο και παλαιότερο σωματείο της Ομοσπονδίας, τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου Αγκαλιάζω. Οι απαιτήσεις ήταν μεγάλες και σε περιεχόμενο, αλλά και σε εικαστική απεικόνιση.

Το αποτέλεσμα; Η  νέα ιστοσελίδα του Αγκαλιάζω να είναι μία από τις πλέον καλαίσθητες  ιστοσελίδες που έχουμε παρουσιάσει στα 17 χρόνια λειτουργίας μας.  Με τη βοήθεια των εθελοντών και του Δ.Σ. του Αγκαλιάζω συγκεντρώθηκε και δημοσιεύτηκε αρκετό πληροφοριακό υλικό σχετικά με διάφορους τύπους καρκίνου και για τα προγράμματα στήριξης που παρέχει ο όμιλος.

No 3

https://amazzonia.gr/

Το amazzonia.gr είναι ένα από τα eshops που κατασκευάστηκαν με το νέο πακέτο μας Easy Shop* και δίνει τη δυνατότητα – με μικρό κόστος – να έχετε ένα ολοκληρωμένο από κάθε άποψη eshop, βασισμένο πάνω στο πρώτο σε πωλήσεις εικαστικό θέμα Flatsome.

*Με το πακέτο Easy Shop μπορεί η κάθε επιχείρηση να έχει ένα πλήρες eshop με καταχωρημένα προϊόντα συνδεδεμένο με τράπεζες και social media με κόστος κάτω από 1000€. Φυσικά, στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται και εκπαίδευση για το προσωπικό της επιχείρησης το οποίο μετέπειτα διαχειρίζεται και ενημερώνει το eshop.

No 4

https://fotopoulos-security.gr/

Η Fotopoulos-Security Systems είναι από τους παλαιότερους πελάτες μας. Το 2010 είχαν κατασκευάσει την πρώτη τους ιστοσελίδα στην Madlink. Από τότε, ο κόσμος του ίντερνετ εξελίχθηκε και διαδόθηκε ακόμα περισσότερο στις κινητές συσκευές (tablets, smartphones κ.α.).

Η νέα ιστοσελίδα της Fotopoulos-Security Systems είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται μια εμπορική επιχείρηση ή μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών. Πλήρης, με τα έργα της επιχείρησης να παρουσιάζοντα αναλυτικά σε μορφή portfolio, με αναλυτικές σελίδες περιεχομένου και επιπρόσθετα, με παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει σε μορφή eshop.

No 5

https://athenscapitaloft.gr/

Σε όμορφα ξενοδοχειακά καταλύματα τύπου BNB πιστεύουμε ότι ταιριάζει μια ζεστή και ιδιαίτερα φιλική στον επισκέπτη ιστοσελίδα, η οποία θα καλύπτει όλες του τις απορίες, θα δίνει σωστές και πλήρης πληροφορίες, και θα καταλήγει στο επιθυμητό αποτέλεσμα: Να γίνει επισκέπτης και του καταλύματος!

Η ιστοσελίδα των διαμερισμάτων Athens Capital Loft είναι δίγλωσση με κύρια γλώσσα τα Αγγλικά. Η επαγγελματική φωτογράφιση των διαμερισμάτων έδεσε άψογα με το εικαστικό και γέμισε με άριστο οπτικό υλικό τον επισκέπτη, δημιουργώντας του έτσι αίσθηση εμπιστοσύνης, για να γίνει τελικά πελάτης τους.

No 6

https://erosworld.gr/

To ολοκαίνουργιο eshop Erosworld.gr μας το εμπιστεύτηκε όμιλος επιχειρήσεων μετά την επιτυχημένη πορεία του Erosart.gr το οποίο διαχειρίζεται η Madlink καταφέρνοντας να το έχει σταθερά στην πρώτη σελίδα της Google σε έναν από τους πιο δύσκολους και ανταγωνιστικούς τομείς της ιντερνετικής εμπορικής δραστηριότητας: Τα καταστήματα ερωτικών παιχνιδιών για ενήλικες.

Και το Erosworld.gr κατασκευάστηκε με το νέο μας πακέτο Εasy Shop. Επιπλέον, το συγκεκριμένο eshop είναι δίγλωσσο σε όλα τα επίπεδα και βέβαια, και στα προϊόντα του. Ένα ακόμη στοιχείο που προστέθηκε πέρα από το πακέτο της κατασκευής, είναι η δόμηση SUPER-SEO η οποία, ήδη από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του, το έχει ταξινομήσει στους καταλόγους της Google!

No 7

https://www.paris-saraliotis.gr/

Η καλύτερη μας ιστοσελίδα στο μικρό μας πακέτο, το Web Plan 1, για το 2018 είναι αναμφίβολα το paris-saraliotis.gr το οποίο αποτελεί το νέο brand ενός από τα πιο γνωστά καταστήματα ανδρικής ένδυσης στην Αττική.

Ακολουθώντας τη νέα μόδα των ιστοσελίδων κύρους, παρουσιάσαμε ένα λιτό μονοσέλιδο με άμεση πληροφόρηση που μετατρέπει τον επισκέπτη της ιστοσελίδας σε πελάτη του καταστήματος.

No 8

https://xylina-dapeda.gr/

Ακόμα μία περίπτωση εμπορικής επιχείρησης παροχής υπηρεσιών είναι η Ξυλοτεχνική. Η εταιρεία, μέσα από το πακέτο Web Plan 2, παρουσίασε μία ολοκληρωμένη ιστοσελίδα από κάθε άποψη.

Το υλικό περιεχομένου ταξινομήθηκε σε κατηγορίες και έγινε προσπάθεια για όσο το δυνατόν αναλυτικότερη ενημέρωση του επισκέπτη της ιστοσελίδας.

No 9

https://totalflex.gr/

Το πιο δύσκολο project στο δημιουργικό της αισθητικής παρουσίασης για το 2018 ήταν το totalflex.gr γιατί έπρεπε να παρουσιάσουμε μαρκούτσια, ρακορ και ντίζες με τρόπο που να πείθει για την αποτελεσματικότητα της επιχείρησης.

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα με έντονους χρωματισμούς και αρκετά καλή ανάλυση περιεχομένου γιατί απευθυνόμαστε κυρίως σε τεχνικούς και εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου. Το αποτέλεσμα ήταν μια ιστοσελίδα που σε κάνει άμεσα πελάτη της επιχείρησης.

No 10

https://polistexnitis.gr/

Η συνταγή της επιτυχίας για επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών είναι μια απλή ιστοσελίδα παρουσίασης των παρεχόμενων υπηρεσιών (όπως αυτές που προσφέρονται με το πακέτο Web Plan 1) και καθημερινές, σωστές και στοχευόμενες διαφημιστικές καμπάνιες στην Google Adwords.

Αυτό πετύχαμε και με το polistexnitis.gr, που με μικρό κόστος, δημιούργησε μία από τις καλές ιστοσελίδες παροχής τεχνικών υπηρεσιών στην Αττική.

Intro Κατασκευή Ιστοσελίδων & eshop Σε #1 τεχνολογίες CMS Ανάπτυξη σε wordpress, prestashop, woocommerce 19 Χρόνια εμπειρίας Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες από το 2001 Ξεκάθαρες χρεώσεις Οικονομικά πακέτα σύμφωνα με τις ανάγκες σας sillogoi Ιστοσελίδες οργανώσεων & συλλόγων Ειδίκευση & εμπιστοσύνη Πολυετής συνεργασίες με ΑΔΕΔΥ, ΕΛΛ.Ο.Κ, ΟΔΥΕ, ΕΣΚΑ Επικοινωνία μελών Μέσα από SMS, newsletters & social. Αρχείο μελών. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Υποστήριξη, ενημέρωση υλικού & social, live stream... eshop Ενημέρωση eshop και ιστοσελίδων Καταχώρηση προϊόντων Σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Ενσωμάτωση SEO. Επεξεργασία εικόνων Image optimization. Καθάρισμα φόντου. Ενημέρωση ιστοσελίδας Ανάπτυξη δημοσιεύσεων, συγγραφή άρθρων, κειμένων. adwords Διαφημίσεις σε Google & Facebook Διαχείριση Google adwords Δημιουργία & ενημέρωση λογαριασμού διαφημίσεων. Δημοσιεύσεις σε Facebook Επαγγελματικά posts Facebook, Instagram, Twitter. Google business & maps Ξεχωρίστε στους χάρτες και στις αναζητήσεις.